Afholdte arrangementer

2022 17. Maj Fællestur, tak til Hjørring afd. for en fin tur.

Vi mødtes ved Idrætshallen i Østervrå, og Jørgen Holst ledte an på en fin tur ad småveje frem mod Hjørring, og vejret var flot.

Der besøgte vi MC-Induisterne, som var klar med pølser på grillen og drikkelse, tak for et fint arrangement.

Der var 33 fremmødte.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

2022 8. Maj Stiholtløb

Søndag den 8. maj 2022 kl. 9.00 mødtes vi ved transportcentret Stiholt Sæby,

16 motorcykler, to med bagsædepassager.

Vi havde allieret os med Jan Crilsen og Niels Vang til at bemande de 2 poster, som var lagt ind i ruten.

Det var en solrig dag, perfekt til en tur ud i det blå.

Vi startede med rundstykker, kaffe og en snak.

Så blev løbs kort delt ud og vi var klar til at køre kl.10.00.

Tonny havde fundet en gammel rute frem af gemmerne, som vist var fra 1982, men fin lille hurtig tur. Første post var på Voersaa gl. havn, hvor der var fin plads med borde og bænke. Her var der spørgsmål og et spil dart. Der blev tænkt meget over de spørgsmål, de var vist en lille smule svære. 😊 videre gik turen mod Sæby. Der var så post nr. 2 ved Sæby miniby. Her skulle der kastes med kugler, der blæste noget og det var ikke helt nemt at ramme den lille trækugle ude i sandet.

Derfra kørte turen tilbage til Stiholt, hvor vi sluttede af på værkstedet. Der stod Henrik og Freddy fra Stiholt og tog imod os.

Nu skulle der jo så findes vindere til 1. – 2. – 3. pladsen, der var ikke høje point score, men der blev fundet 3 stk. 😊 Tillykke til,

1. pladsen Leif Givskov

2. pladsen Bjarne Jensen

3. pladsen Knud Christensen

Tak til Stiholt for de vil holde arrangementet for vores start på MC sæsonen, en god dag i dejligt selskab.

Skrevet af Githa Jensen.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

2022 15. Marts

Klubmøde i De Frivilliges hus, Der var 13 personer mødt op, vi havde igen den "Store" kasse med klubbens historie åbnet og kigget albummer og hvad der ellers var der i. Der blev snakket til kaffe, sodavand og kage.

2022 15. Februar

Klubmøde i De Frivilliges hus, Der var 23 personer mødt op, vi havde igen den "Store" kasse med klubbens historie åbnet og kigget albummer og hvad der ellers var der i. Thorben Damssgaard fortalte historie, tak for det :), Der var en kasse med stumper til fri afbenyttelse ! og der blev snakket til kaffe, sodavand og kage.

Carousel imageCarousel image

2022 18. Januar

Klubmøde i De Frivilliges hus, Der var 16 personer mødt op, vi havde den "Store" kasse med klubbens historie åbnet og kigget albummer og hvad der ellers var der i. Diverse motorcykelblade og bøger blev byttet og der blev snakket til kaffe, sodavand og kage.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image